Малко повече от 2 000 000 лева са вложени за подобряване

...
Малко повече от 2 000 000 лева са вложени за подобряване
Коментари Харесай

Павел Михайлов: Работим по проект за цялостна канализация на Крумово


Малко повече от 2 000 000 лв. са вложени за възстановяване на инфраструктурата и поправки на територията на село Крумово за миналия четиригодишен интервал на ръководство. Това разяснява претендентът за кмет на община „ Родопи “ Павел Михайлов –асфалтирани са улици, построени са кътове за спорт и игра на младежите и децата. Павел Михайлов е повдигнат за втори мандат от МК „ Българска социалистическа партия ЗА БЪЛГАРИЯ " /БСП ЗА БЪЛГАРИЯ, ЛЕВИЦАТА И БЪЛГАРСКИ ВЪЗХОД/ “.

Обновени са улиците „ Римски мост “, „ Сергей Румянцев “, „ Тунджа “, „ Васил Левски “, „ Ивайло “. Улица „ Римски мост “ е с сменен действителен тръбопровод и положен нов асфалт. „ Сергей Румянцев “ е изпълнена с полагането на компактен пласт асфалтобетон и на пътна маркировка. Нивото на пътното платно е изравнено и по този начин се усъвършенства отводняването за повърхностните и дъждовни води.



Рехабилитацията на улица „ Тунджа “ включи нови бордюри, тротоари и асфалт. Положена е хоризонтална и отвесна маркировка. Улица „ Васил Левски “ е с положена канализация, по тази причина беше изпълнена с положен нов тръбопровод, с замяна на тротоарната настилка и с слагането на нови бордюри. Цялата улица е асфалтирана.

Ремонтирана е улица „ Ивайло “ с създаване на нов тръбопровод, отделяне на тротоари и замяна на бордюрите, както и изцяло асфалтиране на улицата.

С ремонтите на улиците „ Тунджа “, „ Сергей Румянцев “, „ Васил Левски “ и „ Ивайло “ регионът към църквата и детската градина в селото към този момент е  напълно  обновен. Беше сменена и част от тротоарната настилка към храм „ Света Богородица “. 

В момента се прави ремонт на настилката и тротоарите по улиците „ Славянска “ и „ Никола Вапцаров “.

Извършен е и настоящ ремонт на служебните пространства в постройката на кметство Крумово. 

В поддръжка на децата и младежите в селото се изгради  спортна площадка – фитнес навън.  Построи се нова, модерна и безвредна детска площадка в парка. Малките ученици на ДГ „ Снежанка “ към този момент играят на актуализирани уреди.



Социалната политика също е част от работата на претендента за кмет на община „ Родопи “ за втори мандат Павел Михайлов и неговият екип.

5 души в село Първенец всеки ден получават топла храна по план „ Топъл обяд в община Родопи “.

В  селото  21 души персонални асистенти поставят грижа за същия брой нуждаещи се лица за осъществяване на действия, отговарящи на самостоятелните потребности от персонален, домакински или обществен характер  по Механизъм за персонална помощ. 12 консуматори са част от  услугата „ Асистентска поддръжка “. За тях поставят грижи 8 обществени асистента. 21 души получават поддръжка по план „ Грижа в дома “.

С спомагателни дотации и средства за осъществяване на събития беше подкрепена активността на читалището в селото

Визията за бъдещото развиване на Крумово на Павел Михайлов и листата общински съветници от коалиция „ Българска социалистическа партия ЗА БЪЛГАРИЯ " /БСП ЗА БЪЛГАРИЯ, ЛЕВИЦАТА И БЪЛГАРСКИ ВЪЗХОД/ “  включва замяна на водопровода на ул. „ Руен “, за който се чака държавно финансиране, главен ремонт на улиците „ Славянска “ и „ Никола Вапцаров “, за които към този момент има определен реализатор и план за реновиране на парк „ Могилата “. Кандидатът за кмет на община „ Родопи “ Павел Михайлов изясни още, че има готова процедура за планиране на улиците „ Градина “ и „ Ген. Скобелев “.  Работи се по план за цялостна канализация на Крумово. 

Селото се нуждае от нова детска градина, защото остарялата е на повече от век и не дава отговор на актуалните стандарти. Затова  по време на първия мандат на Павел Михайлов беше направен абстрактен план за нова детска градина на стойност към 4 000 000 лв..



С цел дейно и прозрачно управление в употребява на хората беше проведено и извършено Общо заседание на популацията.  Жителите на Крумово трябваше да гласоподават за отреждане на терен, върху който да се направи механически план на детската градина. На събранието не се събра кворум.

Вярвам, че един кмет би трябвало да бъде честен и правилен към съперниците си, сътрудниците си и всички жители на общината. Диалогичност и непосредственост до хората, и техните проблеми ще продължат да бъдат приоритет в работата на претендентите от МК „ Българска социалистическа партия ЗА БЪЛГАРИЯ " /БСП ЗА БЪЛГАРИЯ, ЛЕВИЦАТА И БЪЛГАРСКИ ВЪЗХОД/ “.

Подкрепата в изборния ден е с  № 68 в трите бюлетини -за кмет на община „ Родопи “ Павел Михайлов, за  кмет на Крумово Стоян Минчев и за общински консултант Николай Гачев.

Не обещаваме доста, само че ще осъществим повече!

РАБОТИМ ЗДРАВО! ЗА ДОБРОТО НА ОБЩИНА „ РОДОПИ “!


Прочетете още
Купуването и продаването на гласове е закононарушение! 

 

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР